woensdag 16 februari 2011

16 februari 2011



Vandaag dan eindelijk het door ziekte uitgestelde verjaardagsfeestje van Nienke.
In totaal 9 kindjes waren vanmiddag van de partij en gelukkig hadden we versterking van mijn zussie!
Eerst pakten we natuurlijk de cadeautjes uit! Wat een verwennerij zeg!
Daarna werden de cakejes rijkelijk versierd met allerlei lekkernijen en geloof me, alles ging tot de laatste kruimel op!
Ondanks dat er buiten de vriendinnetjes van school drie kindjes bij waren die de rest niet kende, was het meteen een gezellige
boel en speelde iedereen met iedereen. Geen ruzie, geen tranen (hooguit van het schaterlachen!) gewoon gezellig samen spelen!

En wat troffen we het met het weer vandaag! Na de cakejes trok iedereen zijn jas aan en vlogen ze naar buiten! Lekker glijden, schommelen, fietsen en steppen. Een drukte van jewelste maar gelukkig hebben we de ruimte!
Daarna was het tijd om de schatkistjes te versieren. Ik had voor iedereen een schatkistje gekocht bij de Xenos. Bij de Action kocht ik een spuitbus zilverspray en hup deeerste pimpfase was al voltooid!
Nu kon het echte pimpen beginnen. Steentjes, stickers, lintjes en roosjes, alles lag voor het grijpen en de meest geweldige schatkistjes werden geboren! De een plakt alles zomaar lukraak op en de ander kijkt, plakt, kijkt nog eens ..zo leuk om te zien!
Het eindresultaat mocht er dan ook wel zijn! Terwijl de boel buiten weer onveilig werd gemaakt vulde ik de kistjes met een zakje spekjes, een potlood, gum en notitieboekje!

Na het spelen hebben we een stukje van de film Foeksia de miniheks gekeken. Wat een ontzettend leuke film is dat zeg! Het hele zooitje zat lekker op de bank en in de LoveSeats.
Papa had ondertussen de frietjes gebakken en snel schoof iedereen aan tafel om de frietjes, frikadelletjes en kipnuggets leterlijk van tafel te eten. Dat was natuurlijk hilarisch! Alles lag gewoon op een pastic tafelkleed uitgespreid! De sausje werden ook op het tafelkleed gespoten, de kinderen wisten niet wat ze zagen!
Na de friet nog een ijsje en hup daar gingen ze weer naar buiten. Uiteindelijk heb ik ze nog allemaal op de foto gekregen en die foto krijgen ze straks allemaal nog nagestuurd als aandenken aan deze superleuke middag!

Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een ontzettende leuke foto's en dan het verhaal erbij dat maakt het af!
Fijn dat het zo gezellig was en hihi patatjes zo op tafel en de saus erbij LOL
Nou Nienke kan op een gezellige verjaardag terug kijken ;-)
-xx-
Hanny

San zei

Ohhh Sas de blijheid straalt van alle foto's af en die schatkistjes zijn too cute!!!! Nien ook lekker verwend zo te zien :-) en ik patat gewoon op het kleed met saus en al, helemaal super!!! heb je ook geen afwas. Die groepsfoto is helemaal geweldig en wat een leuk aandenken!
Nien zeker als een blok in slaap gevallen en jij zo ook.
Liefs San

Conny zei

Prachtig om te zien, heb je iets heel moois van gemaakt xxx

dorien zei

Ooooooh, Sacha.
Wat geweldig, de gezelligheid straalt er helemaal vanaf.
wat een leuk feestje.
En die koffertjes, heb je die allemaal zelf gemaakt??
Wat een creativiteit, mooi om te zien.
Dat vergeten die kinderen nooit meer.
Heel veel groetjes en liefs dorien x

Kizzy zei

Wat een super fijn feestje meis!! De kids waren duidelijk in de wolken, leuke foto's en wat een originele cadeautjes!!

Liefs Kizzy